Είστε λάτρης του χωριού μας; Εκτιμάτε το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητηνίας; Μπορείτε να στηρίξετε κι εσείς την προσπάθεια και το έργο μας. Εγγραφείτε ως ετήσιο μέλος του συλλόγου μας, με το ποσό των 15 ευρώ.

Εάν είστε επαγγελματίας μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας στην ιστοσελίδα μας με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαφημιστείτε επίσης στην εφημερίδα του χωριού που κυκλοφορεί σε όλο το νησί της Ρόδου.

Για εγγραφές, δωρεές προς τον σύλλογο  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό μας λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank.

 • Τραπεζικός Λογαριασμός

  Τράπεζα Alpha Bank

  Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας

  Αριθμός Λογαριασμού:

  GR3201405930593002002027160

 • Ετησια εγγραφή μέλους

  Όσοι επιθυμείτε να γίνετε μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και είστε εκτός Ρόδου, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό δίνοντας το ονοματεπώνυμο σας. Η ετήσια συνδρομή είναι μόλις 15€.

 • Δωρεα χρηματικου ποσου

  Στηρίξτε την προσπάθεια μας κάνοντας κάνοντας δωρεά με όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 • Διαφήμιση στην ιστοσελιδα

  Διαφημίστε την επιχείρηση σας στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. kritinia22@gmail.com

 • Διαφήμιση στην εφημερίδα

  Διαφημίστε την επιχείρηση σας στην εφημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. kritinia22@gmail.com