Μια αυτοσχέδια φάτνη στήθηκε τα Χριστούγεννα του 2007 στην πλατεία του χωριού με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων έχοντας σκοπό όχι μόνο να υποδεχθεί το νεογέννητο Μεσσία αλλά να χαρίσει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Από τότε και κάθε Χριστούγεννα η πλατεία του χωριού στολίζεται και διακοσμείται από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Δίπλα από τη Φάτνη στήθηκε ένα μικρό «Καραμελόσπιτο» για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας προσφέροντας λαχταριστά γλυκά, όπως μαλλί της γριάς, σιντριβάνι σοκολάτας, κρέπες και βάφλες φτιαγμένες με μεράκι από τα μέλη του συλλόγου. Θα βρείτε επίσης ψημένα λουκάνικα, ποπ κόρν, και τσάι του βουνού που προσφέρεται δωρεάν.

Διάφορες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τις γιορτινές ημέρες όπως η κοπή της βασιλόπιτας με δωρεάν μπουφέ από σπιτικά κεράσματα που προσφέρουν οι νοικοκυρές του χωριού.

Βazzar με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, πίστα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βιντεοπροβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, βόλτα γύρω από το χωριό με τρενάκι, τροχός λούνα παρκ και άλλα παιχνίδια.

Ενώ την πρωτοχρονιά ο Αϊ Βασίλης πάνω στο έλκηθρο του με τους ταράνδους καταφτάνει στην πλατεία του χωριού μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά, παρέα με τους Χιονούλη και τον Ταρανδούλη.