Κάτοικοι απ’ όλο το νησί, κάθε ηλικίας, επισκέφθηκαν την Κρητηνία την Κυριακή της Αποκριάς και διασκέδασαν με την καρδία τους!
Έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε το παραδοσιακό καρναβάλι και κόσμος απ’ όλη τη Ρόδο βρέθηκε στην Κρητηνία για να διασκεδάσει.
Μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν, ήπιαν!
Για ακόμα μια φορά ξεχώριζε ο πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές συνταγές που έφτιαξαν οι γυναίκες του χωριού και προσφέρονταν δωρεάν στον κόσμο.
Συνδυάστηκε η αποκριά με την παράδοση, όπως πάντα κατορθώνει η Κρητηνία!
Ο κόσμος γεύτηκε τα παραδοσιακά κατιμέρια, τα γλυκά και τα ψωμιά. Εντυπωσιακός και φέτος ο χειροποίητος αποκριάτικος διάκοσμος!
Στο καρναβάλι βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της περιφέρειας Δημήτρης Τσοπανάκης, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Τα παιδιά που ήρθαν στο Καρναβάλι διασκέδασαν με πολλές δράσεις και φυσικά με πολλά δώρα που προσφέρει ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.
Την εκδήλωση κάλυψε το rodosreport.gr

Δεν έχει σχολιαστεί ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση