Ο καλός καιρός έφερε αρκετό κόσμο στην Κρητηνία, όπου ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού διοργανώνει πλέον εδώ και αρκετά χρόνια το καθιερωμένο καρναβάλι Κρητηνίας. Όλες οι νοικοκυρές του χωριού με μεράκι και αγάπη προσκόμισαν τα φαγητά που ετοίμασαν για τους επισκέπτες δημιουργώντας ένα μεγάλο μπουφέ με εκλεχτά εδέσματα.

Η πλατεία στολισμένη, ο καρνάβαλος ξανά στη  θέση του  και ο κόσμος να συρρέει από όλο το νησί για να περάσει μία ευχάριστη μέρα στο χωριό με πολύ φαγητό, πολύ χορό και διασκέδαση. Τα μικρά παιδιά με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους και το όμορφο μακιγιάζ από την κυρία Βίκυ, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ομάδα των τριών κοριτσιών παίζοντας διαδραστικά παιχνίδια. Ακλούθησε ο κλόουν Τρέκο με τα κόλπα  και τα δωράκια του.

Παιδιά και γονείς χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους και έφυγαν με αρκετά δώρα, υποσχόμενοι να παρευρεθούν πάλι στην Κρητηνία την επόμενη χρονιά!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί όλες τις χρυσοχέρες νοικοκυρές του χωριού για τα φαγητά που ετοίμασαν, τους εθελοντές συγχωριανούς που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στο να στεφθεί με επιτυχία το καρναβάλι, όλους τους συγχωριανούς και τους πολυπληθείς επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά τους μικρούς μας φίλους που πέρασαν ευχάριστες και ελπίζουμε αξέχαστες καρναβαλικές στιγμές στο χωριό μας!

Δεν έχει σχολιαστεί ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση