Τρίτη 02 Ιουλίου: Αναχώρηση από το λιμάνι της Ρόδου στις 17:00.

Τετάρτη 03 Ιουλίου: Άφιξη το πρωί στο Λιμάνι Πειραιά και αναχώρηση για Γαλατά μια καταπράσινη κωμόπολη απέναντι ακριβώς από το λιμάνι του Πόρου. Θα πάρουμε το καϊκάκι για να βρεθούμε στον Πόρο και στην πρωτεύουσα του νησιού. Κτισμένη αμφιθεατρικά, με όμορφα νεοκλασικά κτίρια, γραφικά καλντερίμια και με το στενό θαλάσσιο πέρασμα να συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Επιστροφή και επιβίβαση στα πούλμαν οπού το απόγευμα θα φθάσουμε στο Τολό . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πέμπτη 04 Ιουλίου: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε και θα κάνουμε στάση στην Αρχαία Επίδαυρο. Στην συνέχεια αναχώρηση για Νεάπολη οπού (προαιρετικό) θα πάρουμε το καραβάκι για Ελαφόνησο. Επιστροφή στην Νεάπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή 05 Ιουλίου: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε στις 09:30 με το πλοίο για τα Κύθηρα (Διακόφτι). Από το Διακόφτι θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν και κάπου στη διαδρομή θα κάνουμε στάση για φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Αγ. Πελαγία. Τακτοποίηση στα δωμάτια κα μεσημεριανό φαγητό και το απόγευμα αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την χώρα. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Αγ. Πελαγία. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 06 Ιουλίου: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Ιερό προσκύνημα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Στην συνέχεια αναχωρούμε για επίσκεψη στο καταπράσινο χωριό με την ρεματιά και τον καταρράκτη το Μυλοπόταμο οπού θα έχουμε μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 07 Ιουλίου: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την χώρα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και επίσκεψη στο κάστρο. Στην συνεχεία αναχώρηση για την Αγ. Μόνη με την πανοραμική θέα προς τον Κάβο Μαλεα, την Μήλο και την Κρήτη Το απόγευμα οδηγούμαστε στο λιμάνι στο Διακόφτι επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στη Νεάπολη όπου θα πάρουμε το δρόμο για Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Σπάρτη. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 08 Ιουλίου: Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο. Θα κάνουμε στάση στο Μυστρά, 5 χλμ. δυτικά της Σπάρτης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη νεκρή Βυζαντινή Πολιτεία, ολόκληρη ένα υπαίθριο μουσείο, αδιάψευστη μαρτυρία μιας λαμπρής εποχής! Κάτω από το Κάστρο, παλάτια και εκκλησίες, οχυρώσεις και πύλες, αρχοντικά και σπίτια, δρόμοι και κρήνες – καταγράφουν την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή της έδρας του Δεσποτάτου του Μορέως. Καύχημα της βυζαντινής κληρονομιάς του Μυστρά οι εκκλησίες με την αρχιτεκτονική και τις τοιχογραφίες τους. Ξεχωρίζουν ο Άγιος Δημήτριος, η Μητρόπολη, η Ευαγγελίστρια, οι Άγιοι Θεόδωροι, η Παναγία η Οδηγήτρια ή Αφεντικό, η Περίβλεπτος, η Παντάνασσα και η Αγία Σοφία. Στην επιστροφή θα κάνουμε στάση για προσκύνημα στην Αγία Θεοδώρα, το εκκλησάκι με τα 17 δέντρα που βγαίνουν από τη στέγη του. Μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως «θαυμαστό ναΐδριο» και σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση εκεί εκτελέστηκε η Αγία Θεοδώρα. Μετά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαί και ξεκούραση. Αναχώρηση από το λιμάνι Πειραιά στις 18:00

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 390 (Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οι διαμονές σε όλα τα ξενοδοχεία, ασφάλειες και όλες οι διαδρομές με το πούλμαν).

Πληροφορίες: Μοσχάκη Μαίρη 6946988818

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.

Δεν έχει σχολιαστεί ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση